Glad Valborg!

Sitter här och gör inget. Simon är helt hyper och är ute med Lovia och plockar maskrosor. Han knackar på fönstret i vardagsrummet hela tiden och ropar "Victoåååår!" och då säger jag "Prutteplaaask!". För att Eric kompis Victor är här och han heter Utterplask på Warefare, men jag kallar honom Prutteplask. Adam och Axel är också här. De spelar Warefare då aa... Jag får inte vara med, hahah, blä. Nejmen de hade ägt ut mig, typ. Fast jag är ju hyfsat bra... *host*. Senare sa de att Emil skulle komma. Har inte sett han på aslänge. Jaja.
Ikväll ska vi grilla. Pappa ska fixa kött, mmm.. oxkött. Så ska Oscar, Simons kompis komma hit med sina göräldrar och så kommer vår granne Jessica med sina barn Samuel och Elias + Jessicas nya kille, Magnus och hans två barn. Jonas dog ju för ett år sen i cancer, ush, känns som igår. Hemskt. Så ska vi äta efterätt hos Jessica sen! Oscar och Elias är Simons kompisar, Samuel är i Lovisas ålder tror jag och Magnus barn är 1år och typ 3år? Är inte säker. Den älsta av dem heter Maja iallafall, socialare unge får man leta efter.


Finfin bild.

Smile for the camera,

Igår var jag och shoppade. Köpte ett par lila shorts, en ny mascara, en bh, en radig tshirt och ett blått nagellack :D Allt gick på mitt H&M presentkort. Sedan satt jag utanför Skopunkten i 45 minuter och väntade på att mamma skulle hämta mig. TIll slut tog jag bussen till stadsparken där hon, Staffan och Lovisa var. Sen va vi där och sen åkte vi hem.

Idag var jag i skolan, för lovet är sorligt nog slut. När jag kom hem satte jag på TVn, datorn och satt där ett tag sen kommer Lovisa och säger "Det är dina kompisar vid dörren.". Och ja, där stod Natalie och Rebecka. Vi gick hem till Josefin och jag läste The Return of Baby Duck-manuset för dem. Vi tänkte spela in den imorgon men nu när jag kom hem kom jag på att jag har utvecklingsstamtal imorgon. Men vi kan ju ta scenerna med mig först och sen kan de filma det andra när jag inte är här och sen filmar vi mer när jag är här xD
Det ordar säkert sig... Vi tog lite bilder ute på lekplatsen, hiihi. Men jag blev lesen sen när jag såg att rushkanan på lekplatsen är BORTA. Vi brukade ha jätteroligt där. Fyy va hemskt! D: Men nu sitter jag här igen, vid datorn och TVn. Väntar på att världels sämsta program ska sluta på TV så jag kan se på Zack&Cody.. NU SLUTADE DET :D


bff ♥

Go Ron!

Idag ade vi lite äggpickning, hahah xD Jag hade två ägg. De andra hade bara ett, hahah. PWN. På mina målade jag Voldemort och Ron Weasley. Först dödade Voldie Lovisas ägg, som såg ut som en döing... och mammas dödade Staffans som såg ut som en massmördare. Vi kallade honom för "Mad man". Mammas ägg, som hon döpte till McGonagall, ingen aning varför, det liknade itne mcGonagall alls, mammas ägg dödade då Voldemort *buhu* men sen kom Ron och dödade McGonagall >:D Sen skallade Ron mig. Hans hår färgade av sig i min panna så det såg ut som det blödde ! Sen åt jag Vodemort och sen åt jag Ron.
Nu sitter jag här i vardagsrummet, tröttnat på att sitta däruppe, det är så jädrans dött där. Lyssnar på min älskade mp3. Vet ni... jag är besatt av en del saker. Min mp3, HP, Tom Felton(*droool*), Superman och ja.. en massa annat. Jag är epic fail, den är över 12 på natten och eftersom jag har hörlurar har jag ingen aning om de andra gått o lagt sig. Jag är lite flummig, yao. Sen har jag ett fett rivsår på bröstet som Cissi gav mig igår. Det är typ 1 decimeter långt och helt rött. Aouch.

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ. Nu dog mitt mp3 batteri. Nu är livet slut.
Eller, nä, nu ska jag sova :c Godnatten på er.


McGonagall, Ron Weasley, Voldemort, Döing, Mad man.

EPiC FAiL.

Jag gjorde cupcakes igår. De blev faktiskt goda. Men det ovanpå smakade mest smör och socker x'd Men Simon älskar det ovanpå, han äter bara det. Men ja.. iallafall. Glad Påsk.

Bara för att Simon har tisdagsstrumpor på sig så tror han att det är tisdag även fast alla säger att det är fredag. & Simon fick massa godis i sitt påskägg men jag fick bara choklad som jag inte ätit för jag får ont i magen av det och nu går han runt o säger "Ingen får smaka av mig, ingen får smaka av mig, la la la la la la." x________C Så jag har fetdamp på honom.

Eric, Adam och Victor håller på med en Warefarefilm. Jag skulle egentligen hjälpt till men jag failade för jag kunde inte styra gubben så jag fuck anfall och sa upp mig från det jobbet, haha.


CUPCAKES!

Vårfnatt!

Katterna har vårfnatt! Eller, iallafall Majsan. Cissi har jag inte sett sen i morse. bara det inte hänt henne något.. Men men, Majsan är hur vild som helst. var ute och lät henne jaga en pinne som jag drog efter mig. Hon tyckte det var hur kul som helst. Men vi behöver nog förbättra hennes kondition lite. Det fixar vi lätt nu i sommar!

Annars då? Visst. Skulle till Nova Lund i stan idag egentligen och shoppa med mig själv. Behöver verkligen fler tröjor, minst ett par shorts, ny mascara och fler BHar, som passar, hahah. Använder mammas nu... awkward..
Men jag fick förhinder. Erhm. Orkar itne dra upp hela berättelsen, men mamma tycker det är mitt fel. Men det är hon som är dryg. Eller hennes dator är dryg. och hon med. Så det är ganska mycket hennes fel, och datorn.

Idag blir det grillat, yay. Men vi äter inne för det blåser ltie och är itne jättevarmt nu på kvällen. Men Kalle äter här med oss idag. Det var ett tag sen jag såg honom, han bor ju inte hemma längre, omg! Det ska bli mumsigt.
Nu ska jag... redigera bilder som jag tog på varan katt som har fnatt innan! Majsan! :D


Katt med fnatt!

Damn you clock!

Klockan skrämde mig :( Sitter här med hörlurar i öronen och kan inte sova p.g.a mensvärk och så hör jag nåt klickande och blir skiträdd och tar ut hörlurarna ur öronen och hör att det är klockan. Han dödade mig! Förberedelse till mord! Typ. Ska anmäla den högljudda klockan.
Ska på Sci-Fi mässa imorgon med pappa och typ Lovisa, Simon och Eirc också antar jag. Är inte säker. Om mensvärken inte gått över får jag knarka ner mig med Panodil eller nåt. Hoppas Darth Vader är där.

Yao, så sitter här och lyssnar på en mp3 som jag hittade på Lovisas rum. Laddade in lite ny musik på den och raderade alla låtar förutom två (för att vara snäll). Lovisa har ju sin nya mobil. Den är den enda hon håller på med nuför tiden... misstolk. Anyway. Linkin Park, Eminem och Dead by April mest. Sen var det nån Enyalåt som Lollo hade på den från början. Men jag blir helt sömnig och deprimerad av Enyalåtar så.. nä..

Superman var bra idag. Whattahell took you so long Clark? Brave supermanboy ehy? Nu vet Lois iallafall. Fast hon har vetat länge, men du var för feg. Hon hade väntat aslänge. Tönt. Oliver, you're a hero. Euuhmm.. hejdå (:


LINNEA

RSS 2.0