Smålänningar asså..

Yao. Är i Småland, Gislaved, Elin. Nu. Hahah. Elin är en person för er som är sjukt tröga. On my way to Dalarna med mamma, Staffan och Lovisa. Elin och jag sitter och datanördar oss ute på terassen, eller vafan man säger. De vuxna sitter här vid bordet och snackar. Lovisa är.. borta. & åh jag glömde min Harry Potter bok hemma. Jag döör så lessen jag är! Nu ska jag klara mig utan den i två veckor eller vad hade min glömskiga hjärna tänkt då egentligen? Om den ens tänkte alls! & när jag sa det till Natalie så skrattade hon bara. Hon var helt hyper på facebookchatten. Nån måste gett henne Loka eller nåt annat hon blir hög på. Nä, nu måste jag pissa innan min kisseblåsa sprängs ... haha.

ingen bild, stå ut med det.

Missommar.

Ja så stavas det. Missommar. hihi. Yao. imorgon ska vi få gäster då. På Missommar. Anton kommer! Min babypolare. Ne. Han är ingen bäbis, men jag har känt honom sen han var en! Hans mamma kommer också. Sen kommer mammas kompis Bette och några från Lund som har tre söner. En i min ålder, en typ två år äldre och en som är typ åtta eller nåt. Hoppas det blir fint väder för just nu regnar det sjukt mycket. OCH PÅ SÖNDAG KONFIRMARAR JAG MIG! BACCA OCKSÅ! & Jossan och Natalie kom förbi här innan och sa att de köpt presenter till oss, hihi. Men ao. Jag tror jag ska få en Supermanring av mamma, sjukt häftiig asså :D :D På måndag eller tisdag så börjar vi åka till Dalarna. Efter det så taggar jag språkresa till Brighton i England. Jag ska bo hos Ms Carole Irelan-Hill som har ett barn som är ett år äldre än jag. Men aa. Sjukt awesome kommer det bli hoppas jag.

Just nu väntar jag på att pappa ska komma. Han kommer om typ en timme. Så aa. Bara att vänta då...Ingen bild idag för mammas dator failar. Blöö. Men mamma har typ fixat ny laddare till datorn hoppas jag. Så får förhoppningsvis tillbaka den så snart som möjligt.


Random i know.

Har lite tråkigt, Jossan och natalie sov över inatt. Jag läste Harry Potter för dem och satte olika röster på alla. Hermione hade basröst, Harry hade pipröst. Ron hade sån soft hippieröst, Krake lät som en mördare och Lupin lät bara konstig. Men iallafall. Är sjukt glad. Fångad har börjat gå igen! Imorgon är det fotografering på konfan. Vad fan ska jag ha under den där jäkla kåpan som inte syns igenom? Får hitta på nåt... Här får ni nåt annat kul att läsa och en vacker bild på mig, Rebecka och Natalie.

 

Hur bor du: I ett hus, dah
Brukar du komma i tid: För det mesta
Hur lång är du: 160cm typ
Kan du laga mat: Ja, men gör det gärna inte.
Vad jobbar du med/pluggar du: Sommarlov, hell yea
Vad har du på dig just nu: Underkläder, t-shirt, jeans.
Har du någon fobi: Djupt svart vatten, småkryp (men bara om de kryper på mig).
Hade du en bra kväll igår: Arå , Jossan och Natalie sov över :)
Vilket är ditt senaste inköp: Chips & cola
Din favoritdryck på morgonen: juice
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Pappa
Har du sovit i din egen säng inatt: Nej, på madrass i källaren.
Vad hade du sönder senast: En ring
Vem snackade du med senast: Staffan
Varm favoritdricka: oboy
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Vatten
Alkoholhaltig favoritdricka: Cider
När gjorde du senast något riktigt dumt: Venne
Saknar du någon just nu: Ja
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Snacka bullshit
Någon jag stör mig på: You guess...
Intressen: TVn, musik, datorn, kompisar, teater... äh har många.
senaste person du kramade: Mamma, tror jag.

Senaste person du ringde: Lillasyster (men ville prata med mamma)
Senaste person som ringde dig: Josefin
Vad drack du senast: Fanta
Vill du ha barn: Ja om typ 10år
Längtar du till din nästa födelsedag: Eh ja!
Har rakat dina ben någon gång: Ja.
Är du sugen på något nu:  Nje
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: inga
Använder du hudkräm: När jag behöver.
Attraheras du av män med skägg: Bara morfar. Lol. Nej.
Micro-pop eller poppa själv: Micro-pop
Brukar du baka: Ao, baka kladdkaka idag :D
Röstade du i det senaste valet: Nej
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Helt okej.
Vilken låt lyssnade du senast på: Mamma går o sjunger på The Lazy Song hela tiden...
Har någon annan sovit i din säng inatt: Det tror jag inte.
Vad tycker du är äckligt: De mögliga jordgubbarna i kylen som mamma spara till Staffan...
Har du pengar på mobilen: lite.

Nålmisshandlad.

Blev grovt misshandlad med nålar idag! Vi hade nån sak vi skulle göra med konfirmationssaksaken.. ja. Haha. Så var jag i lag med Alice. Hon hade sina hände bundna bakom sin rygg och jag hade bindel för ögonen och så skulle vi lixeom leda varandra. Fast, det var nog mer hon som ledde mig... Anyway. Vi gick till olika ställen. Först skulle hon beskriva saker för mig. Sen skulle hon beskriva mat för mig och sen fick vi äta den saken. Eller, vi var tvugna för ledarna sa det. Haha. Så vi fick äta sockerbitar, men vi spotta ut dem för det var eklit! Sen kom vi till ett annat ställe och så var det kö där. Jag hade ingen aning om vart vi var för jag såg inte ett skit. Men så kände jag hur någon började sticka mig med någonting på axlarna och i nacken och jag tänkte lixom "Euw vilka långa naglar" sen fattade jag vad det var. Hahahah. Sen slutade den som stack mig med nålarna och så la jag mig ner på golvet och bara "phew".. lixom. Och då tog han tar i mina armar och började dra iväg med mig och då hörde jag hur Alice ropade "Simoooon!". Så ... det var antagligen han som stuckit mig med nålarna också. Så han släppte mig men sen började han dra mig i fötterna och kittla mig på fötterna också. men jag är inte så jättekittlig där så... a. Sen kom Glenn, också med ögonbindel och då blev det bara creepy för jag tycker han är lite läskig så jag började peta han på benen och sen sa Alice att jag skulle dra i hans byxor och det gjorde jag för jag kunde ju endån inte se nåt. Men jag antar att de inte åkte ner för det var ett ganska klent ryck. Sen när vi skulle in i rummet med den stationen trillade jag över någon eller något. Kan ha varit Glenn eller Simon för det var nån som sa "Aj" men jag hörde inte vem. Haha. Så på den stationen skulle man typ knyta snören. Det gick itne så bra när jag skulle göra en rosett med ögonbindel. Humm... Sen fick vi gå ner till kuddrummet och vila och sen pratade vi och sen föreslog Simon en kramrunda. Trevlans. Yao. Men nu ska jag.. göra något annat än att skriva här. Hejdå.

Här får ni en fin bild också på.. nästan... alla i konfagruppen. Miro på kullen, Glenn som står upp, Simon som kollar på Glenn, Thellis, Rebecka Sp, Alice, Jag och sen Bex och Matilda. Haha ♥

Konfalägret (bilder)

Lite bilder från Konfirmationslägret. Första bilden här är på Amanda Thell och mig framför Rebecka Sp (i rosa) och Madde bakom mig. Andra bilden från vänster är: Jag, Rebecka H, Alice, Rebecka Sp, Amanda och Matilda + Amanda Thell som ligger ner. Tredje bilden är på mig och Alice som jag känt sen vi var små och bodde i Lund. Fjärde bilden också. Sista bilden är bara... konstig.

Trött sak.

Döööö. Hahah, hej jag är jättetrött. Har varit på konfirmationsläger sen i söndags. Vi åkte vid fyra dit och sen åt vi middag direkt när vi kom dit. Åhusgården. Sen gjorde vi nåt som jaginte minns sen såg vi på Fucking Åmål men tillsist somnade alla. Eller typ, inte jag. Jag kan inte börja se en film och itne se klart den sen såå...
Dagen därpå gick jag upp kvart över sju och duschade sen satte jag mig i sofan när jag var klar fast sen väckte jag Thellis som hon sa att jag skulle göra när jag duschat klart typ halv 8 men hon somnade om igen för hon tyckte antagligen att jag duschat för snabbt. Men hon ångrade det nog för sedan kom några konfirmandledare med köksprylar och började smäla med det och det var typ bara jag som var vaken och hade varit det i 45 minuter. Askul för de som fortfarande låg och som eller som precis vaknat.  Sen gjorde vi lite saker den dan.. typ gick till stranden där Thellis fotade ganska mycket, sen gick vi till Åhus glassbåten, fast det kanske var före... anyway. Jäklar va tur jag hade som inte glömde laktostabletterna <3 Jag är ganska solbränd idag. Ni skulle sett mig igår. Tomat! Så grillade vi korv och lite sånt och hade marschmallowstävling. Asså den som kunde få in mest marschmallows i munnen samtidigt. Simon (en konfirmandledare) vann. Han fick in typ 16 st i sin mun och jag fick in 5½ sen höll jag på att spy. Fak va stor käft han måste ha o.O Sen på kvällen såg vi Hairspray. Mot slutet började folk gå o lägga sig men inte jag.fastän jag sett den filmen 2 gånger. Till idag ställde jag klockan på halv 8 för att jag gillar at va uppe före alla andra och typ va klar då. Men antagligen stängde jag av alarmet i sömnen för jag vaknade en halvtimme senare av att Rebeckas väckarklocka. Då gick jag upp, haha. Sen städade vi och sånt halva dan sen gjorde vi lite sammarbets-/gemenskapsövningar också. Sen åkte vi hem vid 2. Somnade på bussen och vaknade nån timme senare med huvudet på en sovande rebeckas axel och en sjuk nackvärk. Men nu är jag hemma (a) Bilder kommer om Thellis lägger ut bilderna på facebook. Så kanske jag snor ngra och lägger in här!
Okej? bra. Ses ♥

Uppdatering.

Hahah, bra uppdatering jag har här då. Not. Så.. vad har jag hittat på de senaste dagarna? Ja, idag var det Killestafett. Och nej, jag tänker inte berätta för er vad det är om ni inte redan vet det. För jag orkar inte. Igår var jag på BonBon land i Danmark med klassen. Det var roligt men jag fick skoskav och dessutom hade jag redan ont i foten efter att jag skrapat upp den när jag badat plus att jag trillade på nåt som gav mig ett stort sår. Så den va svullen. I torsdags förra veckan tog Olle studenten. Då kom Elin Karlsson ( http://walkinthesun.blogg.se/ ) och Viktor och Gustav. Bilder på mig, Elin och Viktor finns på Elins blogg som jag länkade däruppe. Vänldigt fina är de.
Imorgon är det skolavslutning. Eric slutade idag. Men han går ju i skola i Eslöv... Hans kompis Lukas sover över här inatt, de ska tydligen lana. Men tja, de brukar inte klara att vara uppe längre än jag. Iallafall inte Eric. Vi får väl se. Nu lagar pappa mat och Lovisa och jag kollar på TV.

ingen bild, sitter vid pappas dator för min laddare är sönder.
får förhoppningsvis en ny innan vi ska till Dalarna. kyss på rumpan ♥

RSS 2.0