Wazzup?

Det är dåligt, sådär, blö. är sjuk. Hade typ knivar i halsen innan. Not literally, though. men det gjorde sjukt ont. Har tagit nån sån asbra halstablett så min tunga är halvt bedövar, eller nåt. Min fot har somnat. GGAH. Har suttit och sett på Smosh-filmer hela dagen typ. Nu ska jag göra min svenska. Hahah. Men ärligt. Min fot har somnat.
Vi får xe om jag går på Lukkan idag. Rebecka gick dit en gång med feber så det kan jag nog klara. Kan ju sitta och se på om jag inte pallar dansa och sånt. Suck, jag är helt jättesupertrött. Svenskan kallar nudå.. bye..

Bild från i måndags på SO:n, tror jag..

Hej. Förlåt. Haha.

Jag är dryg idag. Alltid. Men jag har itne orkat skriva inlägg för jag är alltid så sjukt trött när jag kommer hem från stallet och igår var itne bättre när jag kom hem från Lukkan, helt slut var jag. Asså gud. Jag dog nästan. Men nu kan jag hela Lukkandansen utantill, så det är väl bra. Men jag har feta blåmärken på knäna. Stackars mig.
Vi fick rida med på personalridningen idag på LCR, det var fett nice! Jag red Ricochet tror jag han hette. Det var en Stor Häst vilket kändes väldigt stor för mig för jag har max ridit D-ponny. Men det var härligt. Första ridningen på 9 månader, woho :D Sen fick vi gå ut med Markuu's (vår chef, för den andra chefen, Anna, slutade) hundar. Jag plockade upp hundbajs, asnice, asså ♥ Fast kanske inte. Men Louise ville itne göra det. Aw.
Nu är det bara en dag kvar på LCR. Jag måste öva inför svenskaredovisnignen nästan vecka och så måste jag göra lite på min SOuppgift om ortodoxa kyrkan, haha. Shit va drygt. Jag är dryg. Allt är drygt. Nu ska jag visa Lukkandansen för mamma för jag sa det innan. Mina knän kommer göra ont, önska mig lycka till !! :'D


Privatryttaren Lena på LCR som vi hjälpte med hennes hästar, Canada och Frank.
På denna bilden är det Frank tror jag.

Grattis systeryster.

Grattis Lovisa på din tolvårsdag.
Är lite halvt deprimerad, eller nerslagen kan man ju mer säga. Det är itne så att jag vill sätta mig i ett hörn och cutta mig själv. Bara lite lagom nere. I want to hold you but I better don't touch. Typ. Lovisa kompisar här. Jag sitter och lyssnar på Spotify (yay mitt datorljud är tillbaka igen!). Simon bölar för att han inte får gå ut till Lollo och hennes kompisar på studsmattan och pappa spelar PS3. Vi har fått ett nytt PS3 spel, asnice. Typ som Mario Kart fast mycket snabbare och med riktiga bilar. Fett. Jag äger på det, hahah.
Har laddat in lite bilder från mobilen så nu har jag lite nya. Web camen vägrar funka, suck.

i love you.

Reeeegn

Blööh. Det regnar ute, väldigt mycket. Men det gjorde det inte imorse när jag och Louise möttes på busshållplatsen. Louise kom nästan försent till bussen, hahah. Det första vi gjorde var att putsa träns och sadelgjordar, såklart. Sen vek vi tvätt, eller vad man ska kalla det. Efter det kollade vi på när några red och sen var vi rastlösa inna i tvättrummet, det enda varma stället på LCR förutom kontoret som vi sedan satt i i två timmar och gjorde nåt jäkla jobb med över 800 namn på en lista på ett papper och några på datorn som itne stämde. Vi blev klara vid fyra och en halvtimme senare kom Staffan och hämtade oss. Men på samma gån kom Selma, Semlan från Lukkan, haha. Hon rider ju på LCR så ja.. jag visste att jag skulle träffa henne där om jag stannade en timme längre. Vi hämtade upp mamma som var väldigt seg och sen släppte vi av Louise vid ica i Sandby. Kom hem vid femtiden och typ gav katterna mat och lite sånt och sen åt vi och sen satte jag mig vid datorn. Är så sjukt trött, men det är inget jämför med vad jag var igår. Det var därför jag itne skrev nåt inlägg då.
Var i stallet hela dagen, mormor och morfar hämtade mig vid halv fyra där och sen duschade och åt jag hos dem innan de skjutsade mig till Lukkan och hämtade mig, Amanda T, Matilda N, Josefin och Rebecka därifrån kl nio på kvällen. Eftersom vi skulle droppa av alla de andra tjejerna som trängdes i baksätet innan vi körde hem till mig kom jag inte hem förrens vid tio och då var jag dödstrött och hoppade direkt i säng, efter jag snackat lite med mamma. Men igår var också kul i stallet, vi fick hjälpa en tjej, eller ja, kanske inte tjej, hon var väl över tjugo iallafall, med hennes två hästar som stod i privatstallet. De hette Frank och Wizard, fast Wizard kallade hon för Canada för jag skulle egentligen flyta dit men det gjorde han inte. Frank var en unghäst så vi fick lära oss lite mer om unghästar och se på när hon red, hon var jätteduktig och hade nån bronsmedalj i dressyr, awesome!
Men nu ska jag försöka fixa ljudet på min dator för det verkar inte funka, vilket betyder att jag itne kan lyssna på Spotify eller snacka med nån på Skype, så det måste fixas nu!


Feeetdrygt.

Okej, vaknade hos pappa kl 7. Lovisa påstod att hon hade maginflensa, eller nåt.. och Simon ville inte klä på sig. Jag trodde jag inte skulle hinna med bussen, men det gjorde jag. Men jag fick bara en morot till frukost, nevermind. När vi kom fram fick vi börja med att putsa träns och sadeljordar, skitkul (-.-). Mitt i pausade vi och fick en extra rundvisning. Sedan var det att fortsätta. När vi var klara emd det, äntligen(!) så fick vi sopa gångarna. Då hade klockan passerat tolv. Men kvart över tolv fick vi gå på lunch och då gick vi till Sibylla-kiosken som låg bara några hundra meter därifrån. Vi tog varsitt Chicky Meal och åt utomhus för att vi luktade så mycket häst. Allt blåste iväg... Sedan gick vi tillbaka till stallet och blev rastlösa så vi gick in till ridhuset och hoppade över pallar och på pallarna så de välte, asroligt.. hehe. En stund senare fick ett uppdrag av Anna att borsta schabraken och voljokarna rena från hästhår innan vi slängde in dem i tvättmaskinerna. Vi avbröts av att nån från kotoret behöve oss till nåt postjobb. Vi vek papper och stoppade i kuvert, det måste varit några hundra stycken kuvert! När vi var klara med det återgick vi till att borsta av hästhår och sedan satte vi på tvättmaskinen. Då var det ca 5 minuter till vi slutade. Mormor och morfar kom o hämtade mig och Louise och vi släppte av Lollo vid ica.
När jag varit hemma en stund märkte jag att mina nycklar var borta, jag kollade överallt men hittade dem inte! Jag lugnade ner mig och tänkte att jag säkert glömt dem i stallet och att jag skulle hitta dem imorgon. Sedan skulle Lovisa ha glass och då var glassen smält för det var nåt fel med frysen. Den gick itne att stänga, men jag fixade det. Satte mig vid TVn en stund.. Sen kom inte mamma hem så jag fick ge katterna mat och Pernilla kom inte o hämtade oss. Så jag fic ringa henne innan jag ringde mormor och morfar och bad dem kolla i stallet om mina nycklar var där. Men det var de inte. Pernilla kom strax efter det och vi åkte hem o åt. Nu sitter jag här och tja, tänker på att jag kanske borde kollat jackfickan om nycklarna var där. hahah. Lång text, hejdå ♥

Hahah, go get the sparkelin' vampire Voldemort!

Sneeel heeest

Gick upp kl 7 imorse, stack till ica vid 8 men fick endån ingen korv för de skule inte bli klara på tjugo minuter och bussen som jag och Louise skulle ta skulle komma 8.08. Så jag gick till busshållplatsen utan frukost och mötte Louise där. På bussen åt jag min banan.
Vi kom 20 minuter tidigt till LCR men de tyckte bara att det var bra. Våran 'chef' heter Anna, lätt för mig att komma ihåg för det heter ju min morsa. På kontoret sitter Markku och stalltjänst gör Stefan.. som har nåt syndrom antar jag, han är lite skum, men endån rättså snäll.
Louise och jag fick tvätta träns och sadeljordar. Kallt som fan om händerna och man blev blöt ända upp på armarna. Men sen fick vi ett annat uppdrag, spola paddocken i ridhuset. De hade fått nytt spån där så det var dammigt. Louise och jag turades om med den tunga slangen och snart var vi klara, då blev det lunch. När vi ätit lunch hade Anna mystiskt försvunnit och vi visste inte vad vi skulle göra. Strax efter ett fick vi en uppgift av Stefan och Markku, borsta alla hästar, kratsa deras hovar och lägga på deras täcken. Vi blev klara med ungefär hälften av det stora stallets hästar innan klockan blev halv 4 innan min styvpappa Staffan kom o hämtade oss. Min favorithäst är nog Nemo.. hahah. Men jag har inte träffat alla hästar än. Vi får se hur det blir imorgon. Måste duscha, luktar just nu ganska mycket häst. Är hemma hos daddy, yay.

bild från igår för jag pallar inte fixa så webcamen funkar...

SkaajpÄääälieeeen.

Snackade med ElinSkype, men nu gick hon ner och åt. Men ja, hon kommer väl tillbaka sen. Dead by AprilSpotify fortfarande och lite Depeche mode känner jag för idag också. Mamma bjöd på amerikanska pannkakor till lunch, brandlarmet gick när hon lagade dem. Duktigt morsan.
Var på gudstjänst med konfan kl 10 imorse, jättekul, verkligen *host*. Men jag träffade Louise där så vi kunde snacka om praoen, det var bra. Nu loggade Natalie in på Skype, ska jag spamma henne? Näe.. kanske jag bjuda in henne till min och Elins konversation sen om hon loggar in sen igen. Vi får se, tihih.


Nytvättat och fint hår, tihih.

What Can I Say?

Lyssnar igenom hela min Dead by April lista på Spotify, love love love. De bästa låtarna är såklart What Can I Say?, Promise me, Trapped, Loosing you och Angels of Clarity och alla andra. Hahah. Det lät bra. Känner mig också väldigt ignorerad och dissad av allaSkype. Dummingar. Sen har jag bandage på foten för jag stukade den på gympan i fredags och nu är den svullen. Jag kan , men springa och gå uppför trappor gör skitont. Allmänt.. yao. Det är sjukt varmt på mitt rum. Är asvarm fast fönstret är öppet, phää. Jag skulle duschat idag, just det... hm, jag får göra det imorgon, är lite i stadiet på kvällen där man är astrött men inte orkar gå o lägga sig, logiskt, ja. Sebbe är...var, rulig, Natalie dissar mig och Malin gör film. Hahah, raaaaandom.

Aaaall I neeeeed is youuuuuuuuu!!! ...Looooossiiiiing youuuuuuuuuuuuuu!!!!

Ja, lite sångbreak där. Har sjukt tråkigt. Uppdaterar min facebookstatus varannan minut, tehe. Web Camen failar så ni får en bild från.. inte idag iaf.
x x


Men neeeh...

Mamma tycker att jag ska plumsa i säng. Men jag är inte trött. Det är helg! Hos pappa får jag vara uppe så länge jag vill. Han säger vid halv 2 tiden att han går i lägger sig och att jag och min syster ska lägga oss nart också. Men sen väntar jag med att gå o lägga mig, oftast i typ 5 timmar, ibland blir det bara 3. Men hos mamma måste vi lägga oss senast halv 1, blö. Men har sett på The Vampire Diaries idag.. naken varulv, so hot! :D Men det var synd om Tyler, ville gråta :c Fuck you Caroline, Tyler is mineeeee ! Anyway.. Jeremy är söt. Sen kollade jag på Superman. Misstänker att alla kommer vara typ onda i nästa avsnitt för det hände en sak som är svår att förklara men de blev typ 'stämplade' med en dödskallekula.
I TVD; bad guy goes good, i Superman; Good guy goes bad. Hahah. Längtar tills nästa avsnitt.
Nu ska jag "plumsa i säng". Fast jag ska nog läsa några kapitel ur Harry Potter först eller spela lite DS, teehee.


Ljuset vid lampan är fail för det är nåt fel på min webcam..

Spotify!

Thank you, Madeleine för Spotify! Hahah, ^^
Idag är der fredag, god bless fredagar. Så idag ska jag se på Smallville och så kanske man kollar på The Vampire Diaries innan det för jag tror knappast jag har nåt annat för mig. Vi äter antagligen varma mackor eller pizza idag, mums. Sen ska jag inte gå i skolan på två veckor, då ska jag bara va i stallet och 'jonglera med hästbajs' som Josefin uttrycker det. Men jag ska mocka, städa och sköta hästar, det ska jag göra på praoen :) Jag ska praoa på Lunds Civila Ryttarföreing med min klasskamras Louise. Det ska bli skitkul! Sitter och lyssnar på musik på Spotify nu, såklart. Green Day, Depeche mode, Linkin Park och Dead by April, såklart. Best eveeer. Här kommer lite fina bilder på mig, haha. Best wishes, Linnea.


Shuure, hot.

Wee, my hair is flying 8]

MEN TJENA.

Jo, men asså. Hej. Deta är typ min tredje blogg. Har även haft på bloggagratis och Devote.
Devote kommer jag nog endån fortsätta att blogga på även om jag haren blogg här.
Kul med lite omväxlor då och då, teehee.

www.Linnejjah.devote.se

Den på bloggagratis kommer jag inte ihågvad den hette..
Har en blogg här på blogg.se med en tjej från en djurhemsida.

www.catfreaks.blogg.se

Här hade jag väl tänkt skriva lite random om mig, inte mycket mer. Mitt liv är väl ganska trist så kanske inte blir så aktiv. Men många säger att blogg.se är den bästa bloggsidan. Vi får väl se. Haha. Jag tröttnar så snabbt, det är lite synd. Men det är somsagt kanske för att mitt liv är trist och jag inte har något att skriva om.
Just nu sitter jag i ett dödsvarmt rum med min dödsvarma dator och fnderar varför i h-e-l-v-e-t-e jag valde bloggnamnet Epicskulldigger. Ja du, det kan vi sitta och klura på ett tag, lol. Anyway...
Vi ses snart igen hoppas jag :)


Random bild på mig.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0