Jag är avtändande.

Ja, just nu. Mår skitdåligt. har ont i magen, i huvet och är yr. Har inte var it hemma idag dock, bara halva dagen. Att springa en mil i Skylle pallade jag itne med så både Jossan och jag gick hem för båd mådde dåligt och vi skulle orientera tillsammans. Fast jag är ju snygg. Fast nej. Sov lite mer sminket på så det ser helfailat ut och jag känner mig väldigt oflörtig och avtändande. Plus mitt underbara humör när jag är sjuk. hehehehe. Så för att jag och ni andra där ute ska bli uppiggade får ni bilder på några av de sötaste boysen. Jag vet, jag har random smak på killar. haha. puss.

Men titta är det inte Justin Hartley? ♥
och Tom Felton måste ju vara med *droool*


och Anthony Spanos såklart :D
Och Michael Trevino :D

Älvpower!

Jag tror på älvor jag tror på älvor jag tror på älvor ! haha, nej jag har itne kollat på Peter Pan. Jag ser på Tingeling och Älvornas hemlighet. Hehehehe. Asså Lizzies pappa är jättedum. Först tror han itne på älvor och sen tar han med sig Vidia till labbet. Så skule aldrig min pappa gjort.
Nästan helg ska jag tvinga pappa att vi åker till farmor ! Har itne fått mina födelsedagspresenter en och en av dem vet jag redan vad det är för något. En älva i knähöjs som är jättefin. Farmor lovade för länge sen att jag skulle få den när jag fyllde 15. Och det har jag ju gjort nu så, tadaa. Simon får inte röra min älva som är förstorad ett antal gånger! Haha. Nu ska jag gå och skriva ett brev till famor. Fick lust att skriva lite. haha. hejdå.

Tv-fever.

Har fått nån sorts TV-sjuka. Kollar på tv så ofta jag kan. Och när det itne går nåt kul går jag inte på svt play och kollar på nåt där. Saknar Fångad bara. Det går inte längre. Fast det var ett tag sen jag kollade om det börjat gå igen. Hehehe, *besatt*. Sökte på Anthony Spanos på google och nu finns det massa fler bilder :D yay.
Bara därför får ni massa roliga bilder på mina favoritserier på TV fast inte alla. Det blir för många bilder. Ni får klara er utan The Vampire Diaries, Family Guy, How I Met Your Mother och Shake It up som jag börjat kolla på på Disney Channel och massa andra, hehe. Har dessutom börjar kolla lite på Camelot som börjat gå på 6an. Helt okej. Dessutom spelar Grindelwald kung Arthur. Ni vet Grindelwald, Harry Potter? Dumbledores barndomsvän? Bonnie Wrights pojkvän? Puss puss. hihihi. han är skitful, men itne hans bror, hehehe.
Ikväll ska vi till Anton och äta middag men först ska jag duscha och sen ska vi till Nova Lund. Jag måste ha fler par jeans. har ju bara dom som jag har på mig och jag tänker inte ha shorts på vinter, no thank you! hejdå! :D
Ryan (Benjamin Jay) och Josh (Anthony Spanos) hoppar över ett staket :D
Bart Allen/Impulse (Kyle Gallner, A Nightmare on Elm Street! :D), Oliver Queen/Green Arrow (Justin Hartley, grraowr), Clark Kent/Superman (Tom Welling), Arthur Curry/Aquaman (Alan Ritchson), Victor Stone/Cyborg (Lee Thompson Young)
Peter Mooney (Kay), Tamsin Egerton (Guinevere), Joseph Fiennes (Merlin), Eva Green (Morgan), Jamie Campbell Bower (Arthur / Grindelwald :D)

RSS 2.0