Trolololol..

Hade askul idag. Första skoldagen avklarad. Matte, gjorde inte ås mycket, Franska, genomgång bara, NO, hände inte mycket, Historia, inget.. Svenska, HAHAHAHAHAHAHAH, jag dör. Key, chilla. Så jävla bra. Heheh. Nä, jag tänker inte säga vad vi gjorde. Take that, haha.. pusspuss.



Bara för att jag e så wannabe och har tråkigt så snodde jag denna från Elins blogg. ♥

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Jag vet inte. Förvirrad av att jag inte vet det kanske?
Favoritgodis: åh... jag vet inte. Massor, hehe.
Musik just nu: Lejonkungenlåtar på Spotify... hehe
Vad sa du senast: "Nej. Du kan gå nu", till mamma.
Fisk eller badkruka: båda.. typ
Saft eller alkohol: Saaaffft
Hur många kuddar sover du med: 1 hos mamma, 2 hos pappa.
Favoritväder: sol, typ 25 grader :D
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Harry Potter bok, mat och en båt?
Spelar du nåt instrument: nope
Morgon- eller nattmänniska: natt
Sparare eller slösare: slösare, men sparar så ofta jag kan.
Bästa film: Harry Potter, Star Wars, Lejonkungen och Smallville (tv-serie, men endån)
Tror på liv på andra planeter: Jafan, Krypton? Fast, den sprängdes, men endån!
Kommer du ihåg din första kärlek: Afan. Adam :D
Älskar du henne/honom fortfarande: Har inte träffat honom på aslänge :c Han flytta till Kalmar </3
Har du några homosexuella vänner: Inte vad jag vet, men hade inte haft nåt emot det.
Tror du på mirakel: ibland..
Ser du dig själv som tolerant mot andra: huh?
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: två eller tre.
Är du kittlig: På magen och knäna, ja.
Snarkar du? Ja, om jag är förkyld :P
Stjärntecken? Lejon
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
Jag har redan Supermankrafter, behöver inga fler.
Chips, morötter eller godis? lite av allt, hehe.
Pizza eller hamburgare? hamburgare på McD :D :D
Skriver du dagbok? inte så ofta.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Pierca mig, definitivt. Labret eller snakebites. Tatuera mig... troligen inte.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) kvittar. bara det itne är dammigt.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? har gjort.
Gillar du att sjunga? Hahah, ja. Men jag kan inte, lol.
Har du glasögon eller linser? både &
Röker du? Nej. Euw.
Snusar du? nej

Slytherdore

Heheh, that's me. The epic Slytherdore. Hahah. Ja, jag vet inte i vilket elevhem jag går i.. förvirrande. Ja. Men jag har en Slytherintröja! Måste betyda något. Fast det var Jossan som gav den till mig. Det säger inte så mycket. Hon tycker jag är taskig what ever happens. Hahah. Men det är väl för att jag är besatt av Draco Malfoy. Så kan jag få va med honom :D Synd bara att han itne går på Hogwarts längre nu när jag gör det. Smiiidigt. Jag skulle fötts tidigare! Haha. Ska nog ha min Slytherintröja på fotograferingen i övermorgon. Lovisa snodde ju den jag hade tänkt att ha och hade på sig den igår. Puttefnask.
Va i Lund hela dagen idag. Kollade på Kemishow (som jag redan sett), Fysik&Lasershow (OMG DARTH VADER! SUPERCOOL!) och en Biologishow (inte så roligt.. Trodde vi skulle få hålla i ormen som en tjej hade runt halsen halva tiden..) Men imorgon börjar skolan på allvar. Satan. Mitt schema är hos pappa. Vad ska jag nu göra?! Så grym jag är... not. Får ringa pappa imorgon på morgonen och fråga vad jag har först sen får jag fråga Ulf eller Jenny om ett nytt schema. Alla med skilda föräldrar brukar få få i början men inte denna gången. Weird.
Nu ska jag bädda rent i min säng och sen ska jag läsa Harry Potter och sova!

Min nya bakgrundbild på datorn :D bytar typ varannan dag, har massa olika, hehe...

Kanintesova.se

Har jätteont i magen. Baaajs. Men jag har inte ätit nån mjölk, jag lovar! Förutom ballerinakexen jag åt idag när vi fikade på Sandbybadet med alla niorna. Men endån! Kan inte sova nu bara för det. Okej, jag måste erkänna att jag inte försökt, men jag vet att jag inte skulle kunna det. Men snart kanske. Fick ont i magen precis när Territory slutade på TV. Perfekt timing. Men endån inte. Varför måste jag vara laktosintollernat? Lovisa är inte allergisk mot något! På tal om Lovisa så snodde hon massa kläder av mig idag. Ett linne och en tröja, som jag köote i Dalarna och bara använt en gång. Dessutom hade jag tänkt ha den på fredag när vi fotograferas. Men fuck that. Kan ha min Slytherintröja istället.
Imorgon ska jag till Lund med klassen. Vi ska se nån lasershow, nån biologishow och lite sånt. Måste ha matsäck också. Hur fan ska jag hinna göra en sån imorgon? Men vi har sovmorgon. Börjar 09.10. Men kommer endån inte ha tid för jag kommer sova. Åh jag kanske skulle stanna inne i Lund... fast då behöver jag en lapp till lärarna. Måste nämligen in i nån affär och köpa nya (egna) bhar...
Ush jag mår illa. Ska försöka sova nu. Godnatt. ♥

Heheh, min bakgrundsbild på datorn, för tillfället :D

Pigfarts is real

Jag ska träffa Rumbleroar. No, just kidding. Sticker inte till Pigfarts än. Skolan börjar ju snart och sen hade jag tänkt gå på Hogwarts ett litet tag till. Fast. Man vet ju aldrig. Kanske bara åker till Pigfarts för att checka hur Rumbleroar mår. btw, han är så mycket coolare än han lejonet i Narnia.. vad han nu heter... Aslan, just det. Mina hjärnceller försvinner sakta....
Kollade på Terminator 3 med pappa för några timmar sen. Lollo satt bredvid med sin dator. Så kollade hon upp ibland och frågade 'Vad har hänt nu?'. Håll dig till datorn, va. Simon somnade i mitt knä. Sötebarn. Jag är ganska trött.
Har pratat med pappa om Camilla kan komma hit. Han sa att det gick bra men jag har itne fått tag på Camilla än. Hoppas hon kommer imorgon iallafall. Ska till optikern men hon kan ju följa med om hon har lust xD Sen bor hon ju i Helsingborg och det är en bit dit så hon kanske kan sova över. Vi får se.. om hon svarar på mitt mejl till henne på facebook. Kommer nog sova länge imorgon. Fett gött. Men på måndag är det skola. Skönt att man inte ska till Hogwarts förren den 1e september, det är så hektiskt med två skolor samtidigt. Fattar ni? Måste använda tidvändaren hela tiden och man blir så sjukt trött.
Anyway, nu ska jag försöka sova... Smällde nyss en mygga lika stor som min tumnagel, sen tappade jag den... creepzzz.


Papriiikka! :D

Sitter här med min dator och min syster Lovisa och kollar på Scrubs. Äter också paprika, för jag blev sugen på det. Eric har redan börjat skolan så han ska dit imorgon. Pappa jobbar. Men Pernilla vet jag inte.. och Simon är antingen hemma eller på dagis. Men vad jag vet så är iallafall jag och Lovisa hemma imorgon. Då ska jag jag kolla på Harry Potter och dödsrelikerna del 1, för pappa har hyrt den igen. Heheheheheh. ♥ och jag kan inte se på Smallville imorgon för jag har itne sett det på flera veckor för jag var i England (okej, tre veckor, tre gånger. Det är mycket!). Men jag får se allt på internet sen går det väl på TV igen snart hoppas jag... Nu ska jag se på My Name is Earl och äta mer paprika.


Morrrrning

Nä, jag är inte vaken. No way. Tidiställt inlägg. Hihihii. Så busig jag är. Well, idag kommer pappa och hämtar oss. När har jag ingen aning om. Jag sover fortfarande men jag ska ringa och fråga senare. Blir nog inget med tjejerna idag. Om de har planerat nåt så får jag avboka det för jag orkar inte och dessutom ska jag ju till pappa. x


Hallå, ring?



Jag och Camilla ♥

Mamma skulle ju ringa och väcka mig imorse klockan tio? Men nehe. SÅ jag vaknade tio i 12 och jag skulle träffa tjejerna på ICA klockan 12 så jag skyndade mig och trots att jag försovit mig med nästan två timmar så kom jag före Natalie och Josefin. I am amazing. När Natalie kommit gick vi hem till mig och så duschade jag medan vi väntade på att Jossan skulle dyka upp. Så kom hon och så spelade vi in en Tripple J film. Yay.
Jag ska till min pappa imorgon. Fast jag vet inte när han kommer o hämtar oss. Iallafall, så ska jag fråga honom om Camillla kan komma till oss i helgen. Camilla är en av tjejerna från språkresan då. Umgicks mest med henne förutom de som jag bodde med. Nu ska jag städa lite. Kolla på Trailern till vår nya film (skräckfilm) :D Den är jätteläskig! :D och titta på mitt rosa hår! Och jag vet... på nästa trailer måste vi lägga till en såndär mörk läskig röst. Mitt jobb, lätt!


Desperation nummer 1

Sitter och redigerar bilder. Jag vill att Lukkan ska börja igen. Jag vill spela teater! Jag börjar bli desperat. Kolla bara på bilden. It's theatre! Tja, jag gör sånna bilden även fast Lukkan är igång. Det är ganska roligt. Men nu måste jag nog försöka sova. Skulle möta tjejerna på ICA klockan tolv imorgon. ♥


åh, ja just det! Min webcam funkar visst igen, jippi. Hur nu det gick till...

Josefinthespammer

Jossan sitter och spammar Natalie med punkter på hennes logg på facebook. Natalie är lite irriterad. Jag sitter och sjunger med i mina låtar på Spotify. Just nu, What About Now med Daughtry ♥ Men det är mycket Disneylåtar, typ Lejonkungen! Åh jag älskar Lejonkungen... Kollade på både ettan och tvåan när jag var i England. Min värdfamilj hade dom, så jag satt och kollade på dem på min dator! Sentimentalitet..

Om en vecka, mindre än en vecka faktiskt. Då börjar skolan. På måndag. Längtar på ett sätt. Men endån inte. Längtar ju itne precis efter tidiga mornar. Men saknar mina klasskompisar. Inte de som blev inputtade från C när den klassen splittrades. De bryr jag mig inte så mycket om. Men vi får väl se hur det blir.

Vaknade för kanske 40 minuter sen. Rebecka har redan stuckit. Hon skulle vara med Amanda idag. Men vi andra sitter här och nördar oss med våra datorer. Jag är lite hungrig. Kanske ska fixa lite frukost. Nä, detta är mycket roligare. Kanske senare. Då tar jag lite av gårdagens middag. Så får det bli lunch istället.

Bild som jag tog på fotokursen i England.

APOR

Jag kan inte bestämma mig. Jag vill se den nya Apornas Planet filmen för att Tom Felton är med i den men den förra Apornas Planet filmen kollade jag på och fick mardrömmar från i en vecka och det är typ den enda filmen på flera år som jag fått mardrömmar från. Jag har sett tusen skräckfilmer utan att ens rysa men Apornas Planet ger mig dåliga vibbar, totalt! Åh, jag vill jag vill jag vill ! Men endån inte... åh. Jag ska se den. Vi får se helt enkelt. Bex tycker också den verkar obehaglig. Så hon ska se den med mig. Nej jag skoja.
Okej, nu bytar vi samtalsämne. Jag äter mango och sitter här med mina fina vänner Rex, Kossan och Natalooser ♥ Natti är lite besatt av Snape och sitter och kollar på honom på youtube. Mycket. Jossan googlar bilder på Ron och Bex bara sitter och kollar för hon har ingen dator. Heheheheheh.
Jag bloggar. No shit. ÅH NEJ MIN MANGO TOG SLUT! D: Det är lugnt, jag har en till, heheheh. Nu ska jag googla bilder på Tommei Felton ♥ Eller nej. Då vill jag bara se på Harry Potter. Så det gör vi inte. hejdå.


Home sweet home!

Okej jag har varit hemma typ lite mer än 24 timmar. Det blev itne så många inlägg i England som jag trott. Väldigt synd att värdfamiljen inte hade internet. Men okej. Så jag var med tjejerna idag (igår). Vi flummade lite på cirkusplatsen (en stor gräsplätt där det brukar stå cirkusar när det kommer nån till vår lilla stad) och sånt. Imorgon ska vi filma nån ny grej som Rebecka skrivit maus till. En skräckstory. Jag är den första som dör! Men sen har jag en roll till så, aa :D Är ganska trött nu men lägger in bilder imorgon. Idag får ni istället en liten filmsnutt som jag filmade på Rebecka och Josefin idag när de lekte ninjor. Jag kallar den för Wannabe ninja. Have fun, xx.


Heheh, oops.

Jag vet att jag sa att jag skulle vara aktiv! Men skit pa det for min vard familj har inget internet och intyernetcafeer ar det segaste som finns! Dessutom kan jag inte skriva mina vackra speciella bokstaver som Sweden har pa sina datatangentbord. Sitter har nu med Louise, Bercem, Maria och Felicia. Bercem och Louise delar jag vardfamilj och faktiskt rum med ocksa, plus en finslandsvensk tjej som heter Janina. & rummet ar inte stort kan jag itne pasta nej... dessutom, ovanpa att fyra pers delar ett rum sa ar jag forkyld och har smittat bade Lou och Bercem och kanske Janie. Anyways, har otur idag igen. Ingen ar inne pa Skype samtidigt som jag. Men! Igar traffade jag mormor, morfar och Lovisa! De at i London pa liten semester och idag tror jag de skulle till Madame Tussauds och se Justin Bieber.. omg... Vi ska dit den 6e.. vilket ar pa lordag. Men det har varit nice att vara har. det har gatt tva veckor, bara en kvar.. omg va tiden gar fort. Snart ska vi ha lektion ocksa. Gah. Jag ar hungrig. At en munk till lunch. Skitbra assa, men mumsigt. 
Saknar alla dar hemma. har skickat brev till mamma och farmor men det var igar sa de har nog itne kommit fram an. Ska posta till mina flickor, mormor och morfar och pappa idag. Eniro, yao!  Men nu ska jag facebooka mer! BAJBAJ.

och bara sa ni vet... min vardfamilj ar itne slakt med Superman.. suck..
och ne, ingen bild. internetcafeeee suuuucks. Hejdaaaa


RSS 2.0