Provspelning

Glömt säga... att jag ska på provspelning ikväll, inför filmatiseringen av Cirklen. Ni vet den där boken som jag fick i julklapp? Ja, den ska bli film och jag ska på castingen för den ikväll klockan 20.00. Rebecka var där idag klockan ett så hon missade halva skoladagen eftersom det tar ett tag att komma in till Malmö där provspelningen är. Emma i min klass ska dit klockan 18.00 så vi kanske träffas för Pernilla och Simon ska på "Disney on ice" saken så vi ska in till Malmö ganska tidigt, om vi inte tar två bilar. Vilket vi säkert gör.
Lovisa håller på att stressa sönder och gråter för att hon kanske ska till Kören ikväll. Men hon skulle inte hämtas för det förren tio över fem så också så jag fattar itne grejen. Men nu ska hon tydligen åka med mormor och morfar istället. Töntigt. Bara för att hon är förvirrad all the way. Chilla, lixom?
Men jag missar första Lukkan för terminen på grund av provspelningen, men vad gör det? Hihi. Det kommer bli awesome. Är jättenervös men det kommer säkert bli hur roligt som helst. Om jag inte får nån jättebitch att provspela med. Det blir jobbigt. Men Rebecka sa att det fanns godis där, hihihihi. Kärlek.
Men nu måste jag gå för min dators batteri håller på att dö och jag orkar itne sätta i sladden. Bajbaj.

Några dagar gammal bild.
Köpte örhänget för att det påminde mig om Mörkrets Märke i HP :3


RSS 2.0