Sweaty

S V E T T all over my body. Haha. Asså min dator är mitt allt och när jag inte har nåt annat för mig bloggar jag. Jag är lol, jag vet. Vi var typ ute och så kom massa grannar till dom vi sover hos och så lekte vi och sen gick vi o spelade fotboll med dem. Jag var äldst men jag var typ sämst förutom Simon, fast nä. Jag var bra, förutom två killar, tre kilalr faktiskt. Eric, en liten kille och nån som hette Gustav som sa att han var fjorton men han var två decimeter kortare än jag så jag bara WHAAAT. Nu ska jag kolla på Transformers med SImon och Eric och Lollo och sen ska jag sova. Ska up tidigt imorgon och duscha för jag är varm och svettig. Men jag duschade i morse men jag måste duscha igen. Nu pratar jag för mycker så nu ska jag gå. Hejdå, ses i England. BYE

G Ö T E B O R G

Är i Göteborg nu. Har ganska tråkigt. Lovisa sitter vid sin nya dator. Eric och Simon leker krig och pappa och pernilla pratar med Håkan, som vi sover hos. Synd att hans barn är hos deras mamma. Albin och Alma. Längesen jag såg dem. Är väldigt trött, får lägga mig tidigt ikväll för imorgon taggar jag Brighton och ska va på flygplatsen klockan nio på morgonen. Så vi hörs nog inte förren sent imorgonkväll, typ. Vi får se. Här får ni lite tidsfördriv och en gammal bild som Rebecka la upp på facebook och sen snodde jag den. puss



Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? typ, 2 kanske..
Vad tycker du om kärlek? Fantastiskt, men det gör ofta ont.
När kramade du någon sist? Idag, Natalie & mamma.
Saknar du någon speciell person?
Har du svårt för att bli kär? Kan gilla folk väldigt lätt, men bli kär på riktigt är annorlunda.
Är du singel? ja, sen typ 3år.
När fick du senast en komplimang? Vet inte.

 

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: Ja
Hånglat med nån riktigt ful: Nej
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Nej
Gjort något riktigt dumt? Alla gör misstag.
Gjort något du verkligen ångrar? Har väl alla?
Åkt ambulans? Nej.
Åkt polisbil? Nej.
Gjort nåt olagligt? Antagligen.
Fått din mamma att gråta? Många gånger.
Slagit ner någon?
Skämts över dina föräldrar? JA
Sagt jag älskar dig och menat det? JA!
Tar du droger? NEJ
Dricker du? Ja, men inte alkohol.
Vilka kläder sover du i? T-shirt o trosor eller bara trosor.
Vad hatar du verkligen? Falska människor som inte gillar en som man är.
Varit kär? Ja, är kär tror jag..
Är du ensam nu? Nej
Vill du gifta dig? Med rätt person, ja.
Vill du ha barn? Absolut

SENASTE PERSONEN SOM:
Du sov i samma säng som? Issa, Alex, Laban, Lovisa och Ville.
Såg dig gråta? mamma
Fick dig att gråta? secret.
Du delade en dricka med? pappa
Du gick på bio med? Eric, Lukas och Lovisa.
Skällde på dig? pappa
Sa någonting till dig och vad var det?
Vill du köra denhär med mig sen? - Simon

 

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? Ja.
Kramat någon? Japp
Pussat någon? Ja.
Köpt någonting? Inte vad jag minns. Nej.
Sjungit? Ja, fast lågt.
Saknat någon? Josefin!

 

JAG HAR:
Digitalkamera? Yep
Systemkamera? mamma har, som jag lånar ibland?
Telefon på rummet?
Egen dator? ja
Könssjukdom? ö nej

Bra kompisar? All the way!



Puss och kram på alla. Synd att jag itne han träffa Jossan innan jag stack. hon kom ju nyss hem från USA. Saknar dig mycket lilla Josefin. Er andra också! Ses snart, lovar!

18/7 måndag

Okej, så imorgon åker pappa och jag till Göteborg och så tar de andra tåget upp. För de beöver bilen när de ska ner igen för tåg är för dyrt. Suck, jag som redan har åkt bil hur länge som helst (för mycket) denna sommaren. Dessutom har jag inga kläder att ha på mig just nu. Sitter i shorts och ett för litet linne. Gick precis upp, heheh. Är trött. Satt uppe till tre med Lovisa och kollade på How I Met Your Mother. Vet, inte så sent. Men i England måste jag gå upp åtta på morgonen när vi ska ha förmiddagslektioner. Men det kommer nog bli kul där endån. Har packat färdigt nu och så, så är ganska stolt, eller nåt, lol. Längtar till England!

Här får ni en bild på mig och mina Harry Potter biljetter!

fotboll



Kollar på fotboll med Eric. Japan vann just fotbolls vm, tror jag? Asså tjejlaget :D Men fett awesome att Sverige kom trea! Annars har det också varit en bra dag och så. Kalas för mig. Fick ätbara pengar och supermanstrumpr av Natalie och Rebecka. Hoppas strumprna passar, det var den största storleken men en storlek för små för mig. Men vi får se. Hittade Lovisas magnetkulor som man kan göra fakepiercingar med. Rebecka testade och blev helt såld på labret. Hahah, det passade faktiskt henne också. Natalie tyckte verkligen om medusa. Asså i mitten under näsan. Sen tyckte de att jag skulle ha snakebites, men vi får väl se. Tycker också om snakebites. Men jag vet inte riktigt...fortfarande. Pappa tycker jag ska ha labret, han tycker det ser mer sofistikerat ut. Vad det nu betyder. Denise tycker samma sak. En liten jänta som är ett år yngre än jag som jag känt sen jag var... mindre. När jag ska pierca (persa!) mig så kanske hon som ska pierca (persa!) mig kan säga vad som kan se bäst ut på mig. Ni fick bilder där uppe så jag skulle itne ha nåt emot kommentarer. Men de kommer sällan. Kolla här, lite fler fina bilder jag/Natalie/Rebecka tog idag! :D

Linnea och Rebecka!


Eric, hehe...

Eric och Lovisa lär Simon simma! typ..

Natalie med medusa och Rebecka med labret!

Inte ens Bieber kan mäta sig med Natalie!

b-day party!

Idag ska jag ha b-day party. Rebecka och Natalie kommer och typ mormor och morfar och pappa och Simon och Eric och kanske några till. Fast det är ju inte min födelsedag. Men jag fyller år i Brighton så det kommer bli awesome. Hittade en tjej på facebook som ska dit samtidigt som jag och sånt. Men vi bor inte i samma värdfamilj. Synd, hon verkar totalt asgrym, yao. Ska slinga håret i England också, rosa :D Synd att min blonda fär växt ut så mycket. Får spreja med blekmedel för utväxt som Pernilla har. Har gjort det en gång, funkade inte så mycket. Men om jag slingar håret i salong så kankse dom kan bleka utväxten åt mig så det blir lite bättre gjort än om jag eller Pernilla skulle gjort det.
Men nu måste jag äta frukost.. för jag gick upp nyss, hehe. see you later alligator.


16/7 lördagkväll

Linnea har tråkigt. Linnea tar skumma egobilder. Linnea gillar att ta skumma egbilder. Linnea's watching you. Beware.



I make no sense.

ensamtid ?

Jag får sällan ensamtid hos pappa eftersom Simon ränner omkring hela tiden och alla andra är överallt och ingenstans på samma gång. Imorse sa pappa att jag fick stanna hemma med bara Simon och passa honom för de andra skulle in till stan och Eric och hans kompisar skulle till badhuset i Eslöv. Men sen skulle visst Sofie stanna här hemma. Sofie är min styvsyster, Erics riktiga syster, som jag sällan träffar, vilket det finns en anledning till: Vi går inte så bra ihop. Visst, det har väl blivit bättre men eftersom båda från början var storasyskon (hon är två år äldre än mig) så ville båda bestämma och det slutade itne bra kan jag bara säga. Så det blir jag, Simon och Sofie. Men pappa lägger hela ansvaret på mig. Men det gör itne så mycket. Simon tog hit Elias och nu är alla glada, typ. Förutom de som blir spöade av en sexåring, en femåring och en tjej på Call of Duty. Hahah. Pwn.
Har dessutom världens snyggaste outfit idag. Mjukisbyxor och en finkjol som tröja. Grr...

jag har blivit lite bättre på att uppdatera, tycker ni inte? :)

Persa mej

Jag ska persa mmej i England. Ja, asså alla stavar det ju alltid lite hur som helst så nu har jag bestämt att jag ska kalla det persa eller pjersa. För att jag är no lifer. Men nu till saken. Jag är lite trött, yao. Fast det var itne det jag skulle säga. Jag har redan sagt det jag skulle säga. Jag ska persa mig i England! pappa har gett mig tillåtelse. Mamma kommer få utbrott så vi säger inget till henne innan jag kommer hem och redan har gjort det. Okej? Men jag vet inte riktigt hur jag ska persa mig. Vill nog helst ha labret / labret med ring eller snakebites / snakebites med ringar. Ja, det är väl det. Men jag vet inte än. Får diskutera mer med pappa. Fast han tycker itne nån persig som jag vill ha är snygg. Inte Lovisa eller Eric eller nån annan heller. Men vi får väl se. Jag vill itne ha nån jävla fjortispersing i näsan eller naveln. Nej. Jag vill ha nåt som är snyggt på riktigt.
Sitter här nu med Eric och hans kompis Adam och Lovisa. Vi väntar på att Simpsons ska börja. Om typ 20 minuter.

här kommer lite exempelbilder på hur jag vill persa mej och en bild på mig med fejkpersing som jag tog för ett tag sen, smexigt. lite dåliga bilder, men men.
Tjao & godnatt no lifers!




Beroende

Beroende. Ett ord som jag använder ganska ofta. För det finns massa saker jag är beroende av. Typ Smallville, Superman... vilket är samma sak. Vänner, familj och såklart Harry Potter! Därför, för att bevisa mitt beroende till Harry och hans tvillingbror Hairy Potter åkte jag in till stan igår med Eric, Lovisa och Erics kompis Lukas och såg Harry Potter och dödsrelikerna del 2 för andra gången på två dagar. Den var sjukt bra, fortfarande. Jag vet, jag grät igen. Inte de andra.. men de är känslolösa! Hur kan man inte gråta när Fred dör? R.I.P ♥ However så måste jag börja packa snart. Kalas för mig på söndag och sen ska jag till England på tisdag!
och så ni vet, så blev paddlingen inställd för att de spöregnade och jag hade mensvärk. Så vi ska dra ut i augusti istället, får se om Eric följer med! Hoppas på bättre väder då och på en mensfri vecka. hejhopp

btw: Severus ♥ Lily, för att dom e så söta.

här kommer två fina bilder. en på min nya kamera (för jag packade upp den iallafall) och en på Simons och Erics marsvin, Molly & Hedvig!


Trekant

Har ätit lite nu. Tacos. Sen åt jag en muffin. Simon var helt galen och ville smaka hela tiden fast han har en så jäkla liten käft (något som man inte kan tro)  så han kunde inte ta nån tugga. Jag jag fick.. hjälpa honom. Eric och Lukas spelade nåt nytt spel som pappa köpt till dem. När den andra spelade passade den på att vara lite pervo. Lukas tog lite bilder med Erics mobil.... jag ska inte gå djupare på vad han tog foto på. Hrm. Iallafall, så var jag inne i Lund och såg på bio med Natalie idag. Harry Potter och dödsrelikerna del 2 !!!! Lite besviken på att de itne gjorde nån så stor grej över Fred's död. Gissa om jag kommer få höra på en klagande Josefin när hon sett den i USA. Hon ska se nattpremiären men den är senare i USA iallafall så Natalie och jag var endån före! Nu är Eric och Lukas hos Filippa, med Julia som Lukas ringde innan och prata med.
Lukas - "Vi har trekant med Linnea. Julia, Linnea är kär i dej."
Jag - "Jag älskar dej Julia!!!"
Lukas - "Hörde du det?"
Fan va jag skratta efter det. Men okej. Seriöst nu. Har fått en ny kamera. Eller, jag har itne fått den än. Men pappa och jag var och valde ut den på Media Markt idag. Jag ska få den på mitt b-day party på söndag. Längtar!

ingen bild.. har inte min kamera, än.. och min mobil finns fortfarande inte..

- puss

Sean Banan - damp

Är hos pappa nu. Simon har lite anfall för att han inte får se på Sean Banan. Men nu ska Pernilla gå o lägga honom, det går tydligen itne så bra för nu kom de ner igen och Simon har tröttisanfall. Alla andra äter, jag har ätit färdigt. Kycklingspett och potatisplättar. Eller vad det heter. För övrigt kollar jag på The Switch med Lolol och farmor som är här. Hade helst kollat på den själv, men då skulle jag satt på den typ inatt. Fast det går ju inte, för jag tror farmor sover i soffan här där jag sitter. Suck. Anyways, min kamera går inte att fixa sa pappa. Så vi ska typ åka in till stan nån gång nu och så ska jag få välja ut en helt ny egen och eftersom det lite är en födelsedagspresent plus att jag måste ha med en kamera till England för jag ska på fotokurs där så jag måste ha en som man kan ha lite extrafunktioner på och såntdär.. typ. Nu ska jag.. göra nåt för mig själv, förhoppningsvis. Hejdå nolifers. ♥

random bild, lite skum men aa.

Next: Home!

Okej, så igår åkte vi bil, länge. Sen åt vi här med Elin och Seppe och Pia, lasagne. Sen hade Elin gjort en tårta, typ. Så vi åt den. Sen kollade vi på I Am Number Four, skitbra film. Hade bara sett trailerna innan, hur många gånger som helst. Sen kollade vi lite på tv men sen gick vi o la oss. Vi snackade lite, i typ en timme. Somnade vid tvåtiden tror jag.
Elin väckte mig typ halv nio och så fixade jag mig och sen åt jag frukost och snart är det Flyg 29 Saknas på sommarlovsmorgon, som jag och Lovisa vill se. Men antagligen så hinner vi inte se hela för vi ska sticka typ vid tio där. Men vi får väl se. Kommer bli stekhett i bilen. Har på mig en lite för varm tröja, men vi ska bara åka bil i typ två timmar så aa. Sen har jag jätteskitigt hår så det ser helt sepe ut. Anyways, jag är väldigt trött, hejdåpussokram.

en söt bild på Elins hund Valtso, eller "Valle" :)

10/7 söndag

Sitter ute bland alla myggor i halvmörkret. Det är lite kallt, har bara shorts på sig men men, det är här man måste sitta för att få tillgång till internet, fast endån är det supersegt. Epic fail. Comviqs mobila bredband är inte det bästa. Fast det kanske inte är något mobilt bredband som funkar här utanför Sala i en liten stuga där Staffans brorsa Anders och hans fru Eva bor. Ja, det är här vi ska sova inatt. Sen åkder vi vidare imorgon, ganska tidigt får vi nog gå upp för vi ska åka bil i sex timmar, och endån kommer vi bara till Gislaved i Småland! Ain't that a bitch? Men sen behöver vi 'bara' åka i två timmar på måndag sen är vi hemma vid ett eller två. Det är ganska chill.

en bild på mig och Lolol ( ja, Lolol ! ) från tidigare idag..
..och en på lilla mig och mitt supermanhalsband som jag tog för en stund sen♥

godnatt, yao

Sitter och petar på mitt gula blåmärke. Det är typ lika stort som min handflata. Jättevackert. Måste sova nu, jag är lite flummelumm och sen ska vi ju åka imorgon och jag måste va pigg då för jag kan inte sova i en bil. Så sjukt obekvämt. Lackar ur på Staffans dator för den är typ asliten jämfört med min. Den får sånna cpryck också ibland, hela tiden. Som Issa får när hon sover <3 Åh jag saknar alla roliga människor! Laban och Ville var ju här och fikade lite med oss ikväll och det var ju lite roligt. Jag hade bakat kladdkaka som Ville verkade gilla, hehe, och Håkan! Issa och Ville hade ju choklad/kladdkakdetävling när Issa var här. Issa vann men Håkan sa att jag vann över båda dem. Jag fick 10/10 av honom. Pwnd! Ville typ slog nästan ut sina tänder också när han kastade upp några godisbollar i luften och skulle fånga dem i munnen. Tror han kommer få några blåmärken i pannan också. Men det var lite kul, Filmade honom också. Nu fryser jag och vill sova under mitt sköna täcke, gosegos. Så hejdå på er. ses imorgon innan vi åker kanske, annars skriver jag när jag är i Gislaved. godnatt, yao.


9/7 lördag

Hejsan. Har tråkat vid datorn hela dagen. För det är tråkigt här. Sitter och klurar på vad jag ska skriva i mitt mejl till min värdfamilj i Brighton. Har fått lite tips och så, så det ska nog gå bra. Ska tvätta håret snart, typ om en timme, mamma håller på att koka vatten just nu. Ska väl va lite med hela släkten här sen. Efter middagen ska alla träffas typ och dricka vin och ost och kex. Men jag tror inte att jag, Lovisa, Laban och Ville dricker på mycket vin. Ville kanske snor åt sig lite. Men jag tycker de är äckligt. hehe. Måste packa ihop lite också. Vi ska ju åka härifrån imorgon. Så sover vi hos Staffans bror den natten sen åker vi ner till Gislaved och sover där. Med Elilin :D :D :D Längtar hem enormt mycket ♥

En bild som Issa tog på mig. Lägg märke till supermanhalsbandet som jag fick i konfirmationspresent!

8/7 fredag

Idag kom morbror Claes hit med sin tjej Maria och två av sina barn, alltså mina kusiner. Jakob på 2 år och Ted som är 5 månader eller nåt. Synd att inte kusin Ida är med. Känns som det är hundra år sedan jag såg henne sist. Men det kan ju itne direkt stämma eftersom hon bara är ett år äldre än mig. Men Ida är i Australien ju... den fuskisen! Kollar lite på hennes blogg just nu. www.Ausssie.blogg.se. Minns knappt hur hon ser ut! Lite roligt att se. Just nu sitter jag mest och tråkar. Igår var jag, mamma, Lollo och Staffan på badet i Borlänge och sen åkte vi till kupolen. Men idag har vi inte gjort så mycket. Jag gick upp ganska sent sen gick jag ner till bryggan och tvättade mig och badade lite. Det är sjukt varmt! Eller var, nu är det lite svalare. och nu spöregnar det.
Min mobil är paj, så alla vet, lololol. Trillade i vattnet... Så nu är min mobil sönder och dessutom hade jag Isabellas iPod i fickan också! Sån otur man kan ha då! men det fixar sig. Livet är inte ett helvete endån. puss.
Ja, så Isabella och Alexander var här i några dagar. Sov med dem, Laban och Ville (deras kusiner, fråga mig inte hur jag är släkt med nån av dem... ) i en liten stuga som Alex och Issa sov i. Vi ställde ihop sängarna och så sov vi där i tre nätter tillsammans och skedade lite, hehe♥. Lovisa var bara med de två senaste nätterna. Vi kollade på film och sånt. Issa lyssnade lite på Justin Bieber med Lovisa. Då skrällde jag och Alex på med Linkin Park för Justin Bieber är misshandel mot mina öron, haha. Awesome med Linkin Park iallafall. Sista natten ville jag och Alex se Lejonkungen men de andra satte på Evan den allsmäktige. Tråkmånsar! Men dom e sånna loosers som inte vuxit upp i rätt tidsålder för Disney! Fast Issa är ett år yngre än jag... och Alex är 95a. Men iallafall! Vi börjar åka hem på söndag. Sen är vi hemma på tisdag den 12e. Dagen efter det, den 13e, så är det premiär för Harry Potter och dödsrelikerna del 2. Jag och Natalie ska se den i 3D tio över tre på eftermiddagen inne i Lund som jag saknar så in helvete! Sen ska jag till pappa och så ska vi antagligen ut o paddla så jag blir lite off där igen. Sen ska jag packa fort som fan och sticka till England. Då tar jag med datorn och så skriver jag förhoppningsvis varje dag om det itne blir alltför sent. Så ja. Där fick ni lite. hejhopp. och titta här har vi två fina bilder.
Från v:  Ville, Laban, Alex, och sen Issa och jag.


RSS 2.0