APOR

Jag kan inte bestämma mig. Jag vill se den nya Apornas Planet filmen för att Tom Felton är med i den men den förra Apornas Planet filmen kollade jag på och fick mardrömmar från i en vecka och det är typ den enda filmen på flera år som jag fått mardrömmar från. Jag har sett tusen skräckfilmer utan att ens rysa men Apornas Planet ger mig dåliga vibbar, totalt! Åh, jag vill jag vill jag vill ! Men endån inte... åh. Jag ska se den. Vi får se helt enkelt. Bex tycker också den verkar obehaglig. Så hon ska se den med mig. Nej jag skoja.
Okej, nu bytar vi samtalsämne. Jag äter mango och sitter här med mina fina vänner Rex, Kossan och Natalooser ♥ Natti är lite besatt av Snape och sitter och kollar på honom på youtube. Mycket. Jossan googlar bilder på Ron och Bex bara sitter och kollar för hon har ingen dator. Heheheheheh.
Jag bloggar. No shit. ÅH NEJ MIN MANGO TOG SLUT! D: Det är lugnt, jag har en till, heheheh. Nu ska jag googla bilder på Tommei Felton ♥ Eller nej. Då vill jag bara se på Harry Potter. Så det gör vi inte. hejdå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0